Αρχική Σελίδα Νέα

Τα μίνι οδηγημένα αποθέματα έννοιας ενισχύουν, η βιομηχανική ανάπτυξη θα εισαγάγει τη γρήγορη πάροδο

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Bako Vision Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Bako Vision Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πρόγραμμα Bakovision, και έχω αποφασίσει να συνεργαστώ με τους την επόμενη φορά.

—— Κα Αιμιλία Scarlett

Η τεχνολογία παραγωγής Bakovision είναι top 5 στην οδηγημένη βιομηχανία επίδειξης.

—— Ο κ. Richard Thompson

Όταν επισκέφτηκα το εργοστάσιο Bakovision, εντυπωσιάστηκα από το περιβάλλον εργαστηρίων τους. Εμπιστοσύνη Bakovision.

—— Ο κ. Amos Aaron

Η ενθουσιώδης υπηρεσία από τους λαούς Bakovision μου κάνει την πίστη ότι είμαστε όχι μόνο συνέταιροι αλλά και φίλοι.

—— Κα Katherine Grady

Η επιχείρηση συστήνεται από τους φίλους. Με βοηθούν έλυσαν το πρόβλημα.

—— Ο κ. Baron Elvis

Είμαι πολύ ευτυχής να χτίσω μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με Bakovision. Τα προϊόντα τους δεν με έχουν αφήσει ποτέ κάτω.

—— Ο κ. Blithe Gavin

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τα μίνι οδηγημένα αποθέματα έννοιας ενισχύουν, η βιομηχανική ανάπτυξη θα εισαγάγει τη γρήγορη πάροδο
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα μίνι οδηγημένα αποθέματα έννοιας ενισχύουν, η βιομηχανική ανάπτυξη θα εισαγάγει τη γρήγορη πάροδο

Οι γίγαντες έχουν το σχεδιάγραμμα για να οδηγήσουν τη βιομηχανία για να ακμάσουν

 

Με την ενημέρωση τεχνολογίας, οι μίνι οδηγήσεις είναι έτοιμες να προσγειωθούν. Στις εφαρμογές backlight, οι μίνι οδηγήσεις μπορούν να αντικαταστήσουν των παραδοσιακών οδηγήσεων backlight στην επίδειξη LCD, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά της ενέργειας - αποταμίευση, thinness, ευρεία κλίμακα χρώματος, υπερβολιή υψηλός αντίθεση και τελειοποιεί το δυναμικό χώρισμα. Μπορεί πολύ να βελτιώσει την επίδραση επίδειξης της επιτροπής LCD, και μπορεί να πλησιάσει ή ακόμα και να υπερβεί το επίπεδο του OLED. Συγχρόνως, έχει τα πλεονεκτήματα της ζωής και του κόστους έναντι OLED. Στην εφαρμογή επίδειξης, η επίδειξη των μίνι οδηγήσεων είναι το αποτέλεσμα της περαιτέρω μείωσης του μεγέθους και του διαστήματος τσιπ των μικρών των χωρίζοντας κατά διαστήματα οδηγήσεων, το οποίο στοχεύει κυρίως στη μικρή αγορά διαστήματος υψηλών σημείων. Οι μίνι οδηγήσεις έχουν προσελκύσει πολλή προσοχή λόγω της ευρείας προοπτικής αγοράς της. Οι παραδοσιακοί κατασκευαστές επίδειξης και οι κατασκευαστές έγχρωμου τηλεοπτικού δέκτη συναγωνίζονται για να επιταχύνουν την εισαγωγή των προϊόντων των μίνι οδηγήσεων.

 

Αναφέρεται ότι το μήλο αναμένεται για να απελευθερώσει iPad τα υπέρ και προϊόντα του MacBook Pro με την οθόνη των μίνι οδηγήσεων από το τέλος φέτος στην αρχή του επόμενου έτους. BOE έχει το σχεδιάγραμμα στο backlight και τις άμεσες εφαρμογές επίδειξης. Στο δεύτερο μισό φέτος, τα προϊόντα βασισμένων των στο γυαλί μίνι οδηγήσεων backlight θα αρχίσουν τη μαζική παραγωγή, και οι εφαρμογές των μίνι οδηγήσεων θα είναι σε μεγάλες ποσότητες. Επιπλέον, οι οδηγήσεις μικροϋπολογιστών είναι επίσης καθ'οδόν. Η Apple απόκτησε luxvue από το 2014 για να αποκτήσει την τεχνολογία των οδηγήσεων μικροϋπολογιστών. Αυτή τη στιγμή, η συσσωρευτική επένδυση των οδηγήσεων μικροϋπολογιστών είναι στενή στις ΗΠΑ $4,8 δισεκατομμύρια, και σχεδόν 5500 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν εφαρμοστεί. Σημαντικές επιχειρήσεις έχουν σχεδιάσει την τεχνολογία των οδηγήσεων μικροϋπολογιστών εκ των προτέρων, που οδηγεί τη σφριγηλή ανάπτυξη της βιομηχανίας, και αναμένεται για να συνεχίσει να επεκτείνει το διάστημα αγοράς στο μέλλον.

 

Με τα προϊόντα των επερχόμενων μίνι οδηγήσεων της Apple backlight, θα οδηγήσει την αύξηση της μίνι οδηγημένης απαίτησης και θα υποκινήσει τους σχετικούς κατασκευαστές για να επεκτείνει τη ικανότητα παραγωγής. Τα μέλη βιομηχανίας θεωρούν ότι είναι δύσκολο για έναν ενιαίο κατασκευαστή να συναντήσει έναν τέτοιο τεράστιο όγκο αποστολών, και οι κατασκευαστές τσιπ των σημαντικότερων οδηγήσεων θα έχουν την ευκαιρία να διαιρέσουν τη Samsung, το μήλο και τους ακόλουθους σημαντικούς πελάτες. Επομένως, κάθε προς τα πάνω κατασκευαστής τσιπ των οδηγήσεων έχει κανονίσει το ένα μετά το άλλο να κερδίσει ένα μερίδιο. Η «ελεύθερη» συνέχεια των σχετικών επιχειρήσεων των μίνι οδηγήσεων είναι ένας χρόνος να αγκαλιαστεί ενεργά η βιομηχανική τάση που οδηγείται από τις κύριες επιχειρήσεις όπως η Samsung και το μήλο, και να η επέκταση της βιομηχανικής κλίμακας, η άνοδος της βιομηχανικής αξίας και η υπερχείλιση των βιομηχανικών μερισμάτων.

 

 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνεχίζει να αυξάνεται, ταξιθέτες βιομηχανίας στο νέο αποκορύφωμα της καινοτομίας και της ανάπτυξης

 

Η ζήτηση στην αγορά των μίνι οδηγήσεων έχει προβλεφθεί. Εκτός από την τεχνολογία, τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν γίνει η εστίαση της προσοχής αγοράς. Εάν η τεχνική ικανότητα καθορίζει εάν ο κατασκευαστής μπορεί να μπεί στην αγορά των μίνι οδηγήσεων, κατόπιν το σχεδιάγραμμα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας καθορίζει πόσο μακριά ο κατασκευαστής μπορεί να πάει στην αγορά των μίνι οδηγήσεων.

 

Το Φεβρουάριο του 2019, η οργάνωση παγκόσμιας πνευματικής ιδιοκτησίας (WIPO) απελευθέρωσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple αποκαλούμενο «ενότητα επίδειξης και εφαρμογή συστημάτων». Μπορεί να δει ότι ο πόλεμος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των μίνι οδηγήσεων δεν είναι πολύ ενεργός, αλλά είναι ήδη υπόγειο ρεύμα. Το 2017, μερικοί κατασκευαστές στην Κίνα έχουν τακτοποιήσει τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας των μίνι οδηγήσεων, και έχουν υποβάλει αίτηση για 17 μίνι σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε ολόκληρο το έτος. Το 2018, ο αριθμός εφαρμογών εξερράγη, φθάνοντας σε 92 σε ολόκληρο το έτος. Οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν ενώσει το σχεδιάγραμμα των σχετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των μίνι οδηγήσεων. Το 2019, 64 νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας θα προστεθούν. Ως το 2019, ο συνολικός αριθμός των σχετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των μίνι οδηγήσεων που εφαρμόζονται στην Κίνα έχει φθάσει σε 173. Τα προηγούμενα δύο έτη έχουν βεβαιώσει την έκρηξη των μίνι σχετικών αιτήσεων διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Αναμένεται ότι ο αριθμός αιτήσεων διπλώματος ευρεσιτεχνίας θα συνεχίσει να αυξάνεται με τη συνεχή επένδυση στην Ε&Α τα επόμενα χρόνια.

 

Το περιβάλλον βιομηχανίας των εσωτερικών μίνι οδηγήσεων είναι πολύ καλύτερο από άλλες περιοχές. Ο προς τα πάνω έχει τη ικανότητα παραγωγής τσιπ των παγκόσμιων μεγαλύτερων οδηγήσεων, ενώ ο προς τα κάτω έχει τη βάση παραγωγής παγκόσμιου μεγαλύτερη LCD, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής και της πλήρους μηχανής. Το ανώτερο βιομηχανικό περιβάλλον παρέχει ένα καλό περιβάλλον Ε&Α για τους κατασκευαστές των εσωτερικών μίνι οδηγήσεων. Μπορεί να προβλεφθεί ότι στο μέλλον, με τη συνεχή επένδυση στην Ε&Α των κατασκευαστών και τη συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας, ο αριθμός σχετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των εσωτερικών μίνι οδηγήσεων θα συνεχίσει να αυξάνεται, το οποίο θα εγγυηθεί αποτελεσματικά την υγιή ανάπτυξη της βιομηχανίας των εσωτερικών μίνι οδηγήσεων.

 

Για τις οδηγημένες επιχειρήσεις, το σχεδιάγραμμα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ασκεί αποφασιστική επίδραση στη μελλοντικούς ανάπτυξη και τον προσδιορισμό θέσης τους. Αυτή τη στιγμή, μερικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας επιχειρηματικού ενεργά σχεδιαγράμματος, που διαμορφώνουν ένα ισχυρό και αποτελεσματικό δίκτυο προστασίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ενώ άλλα έχουν την αδύνατη συνειδητοποίηση της προστασίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, έτσι ώστε οι λόρδοι μπορούν να την εκμεταλλευτούν. Για τρέχοντα το μίνι όπως για την αγορά των οδηγήσεων, οι περισσότερες βασικές τεχνολογίες που κυριαρχούν, περισσότερο θα έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν στο μέλλον την αγορά, και καταλαμβάνουν μια ενεργό θέση στον ανταγωνισμό αγοράς. Η πρωτοφανής δημοτικότητα των μίνι σχετικών αιτήσεων διπλώματος ευρεσιτεχνίας, σε κάποιο βαθμό, έχει προτρέψει όλο και περισσότερες εσωτερικές οδηγημένες επιχειρήσεις για να δώσει προσοχή στην καλλιέργεια των βασικών τεχνολογιών τους, και να δώσει όλο και περισσότερη προσοχή στο σχεδιάγραμμα των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, και η διαταγή αγοράς θα είναι πιό τακτική.

 

 

Σε μια λέξη, οι μίνι οδηγήσεις έχουν εισαγάγει τον επιχειρηματικό κύκλο. Η ωριμότητα της βιομηχανικής αλυσίδας θα επιταχύνει την αύξηση του μίνι οδηγημένου ποσοστού διείσδυσης. Η προσθήκη του μήλου και άλλων γιγάντων αναμένεται για να οδηγήσει τη βιομηχανία των οδηγήσεων για να ακμάσει. Η θέληση των μίνι οδηγήσεων γίνεται το επόμενο σημείο αύξησης της βιομηχανίας των οδηγήσεων. Η ανάδυση των νέων προϊόντων, η συνεχής επέκταση των επιχειρήσεων, η επιτάχυνση του σχεδιαγράμματος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η συνεχής μείωση των δαπανών, και η επιτάχυνση ολόκληρης της βιομηχανικής αλυσίδας όλες δείχνουν ότι η βιομηχανία έχει δει τη δυνατότητα αγοράς μίνι οδηγημένη, και εμβαθύνει τις προσπάθειές της να διευρύνει το νέο βιομηχανικό κύκλωμα.

Χρόνος μπαρ : 2020-09-12 10:53:34 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Bako Vision Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jason

Τηλ.:: +86 136 8684 0889

Φαξ: 86-755-2905-8213

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)